Kezdő gitártanfolyam

Ha gondoltál arra, hogy gitárt fogj a kezedbe, esetleg nem régen kezdted el a gitározást és elakadtál, akkor a legjobb helyen jársz. A kezdő gitártanfolyam lesz az, ami több szemszögből mutatja meg az alapokat, hogy biztosan mindenki el tudja majd sajátítani a legjobb tudása szerint. 2008 óta tanítok gyerekeket és felnőtteket egyaránt, és ez idő alatt rájöttem a kezdőkkel való bánás csínjára-bínjára.

20 videóleckén keresztül sajátíthatod el az alapokat és a legfontosabb trükköket.

  • Megismerkedés a gitárral
  • Akkordok és akkordmenetek, avagy hogyan épül fel egy dal.
  • Pengető vs. ujj
  • Az egyszemélyes zenekar
  • Új húr = új hangszer

…ízelítőnek legyen ennyi elég! Ha megtetszett a dolog, akkor ide kattintva jelentkezz a facebook csoportba és felveszem veled a kapcsolatot. További kérdésekért keress bizalommal és kattints az ELÉRHETŐSÉG menüpontra.

Kezdő gitártanfolyam
forrás: https://pixabay.com/

A gitározás számomra egy olyan hely, ahová bármikor el tudok menekülni mindentől függetlenül. Már több, mint 20 éve gitározom, örömömet és bánatomat tudtam általa kiadni vagy éppen magamban tartani. A hangszereim megérintése és megszólaltatása pedig a legnagyobb örömeim közé tartozik. Hosszú és rögös út vezetett el idáig, de minden perce megérte. A tanulmányaim során nem csak a gitározást sajátítottam el, hanem az élet egy új szemléletét is. A magánóráimon közvetlenül találkozhattok ezzel az érzéssel.